Saltar a continguts

Club Jiu-Jitsu Sant Cugat

Navegació

Menú principal

La Competició

Imatge de complement Ampliar imatgeEl sistema de DUO-KATA de la IJJF, és un treball per parelles, masculines, femenines o mixtes que consisteix en la defensa, per part d'un dels membres de la parella, de diferents atacs prefixats, efectuats per l'altre integrant de la mateixa. Els atacs estan dividits en quatre grups, contenint cadascun cinc atacs, dels quals es realitzen solament tres, sent aquests sortejats per l'Arbitre Central. Les parelles competidores els realitzen en diferent seqüència alternant la sortida d'una parella i l'altre.

Imatge de complement Ampliar imatge

Un combat de Jiu-Jitsu està dividit en tres parts perfectament diferenciades entre si.

Part 1ª.- Combat a distància en la qual estan permesos els cops amb el puny o la mà oberta i amb els peus, estant prohibit copejar durament a l'adversari i fer-lo amb cops directes cap a la cara o a la columna vertebral.

Part 2ª.- Combat a curta distància en la qual estan permeses les luxacions i estrangulacions així com els enderrocaments i les projeccions.

Part 3ª.- Combat que es realitza en el sòl, on estan permeses les immobilitzacions, luxacions als braços com i estrangulacions El sistema de combat aquesta dividit en diferents categories de pes i sexe, sent aquestes les següents:

Femení: - 55 Kg. - 62 Kg. - 70 Kg. + 70 Kg.
Masculí: - 62 Kg. - 69 Kg. - 77 Kg. - 85 Kg. - 94 Kg. + 94 Kg.

 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats